شخصیت شناسی سیاسی 3
بلوغ فکری ارتباط مستقیمی با شخصیت و توانمندی های ذاتی و روحی افراد دارد..حفظ اعتماد به نفس در مواجه با مسائل و توانایی تصمیم گیری و مدیریتی و مستقل بودن از دیگر موارد و نشانه های بلوغ فکری، اجتماعی و سیاسی افراد است. آنهایی که توانایی حفظ استقلال شخصیتی و قدرت تصمیم گیری در زندگی را ندارند، غالبا انسان های شکست خورده ای خواهند بود که به مرور دچار بیماری های روحی و روانی زیادی می شوند. از جمله اینکه سعی می کنند با فرافکنی و فریب دیگران و دروغ گویی برای خود احترام و ارزش و مقبولیت کسب کنند.
لذا گاهی عده ای به دلایلی امکان ورود به مشاغل سیاسی و اجتماعی را پیدا کرده اند ولی هنوز به لحاظ تیپولوژی شخصیتی شرایط احراز آن مشاغل را بدست نیاورده اند که در این صورت باعث بروز تناقضات گفتاری و رفتاری بسیاری در آنان می شود.
گویا هنوز کودکانه و بچه گانه فکر می کنند و رفتار می کنند. این دسته از افراد نمی توانند خود و دیگران را نجات دهند بلکه سعی می کنند بیشتر فرار رو به جلو از خود نشان دهند..
سردمداران جریان موسوم به دوم خرداد و حزب مشارکت از این دسته افراد هستند...
رأی دادن سران فتنه در انتخابات مجلس دهم و خبرگان پنجم نشانه ی تناقضات رفتاری و گفتاری افرادی بود که هنوز به بلوغ سیاسی نرسیده اند..
پی نوشت: انسان های دروغگو و فریبکار معمولا شخصیت های ترسو، شکننده و کم حافظه اند و بازی با مردم و روان مردم برایشان نوعی تفریح و سرگرمی به شمار می رود..